Contall d.o.o. Nova Gorica,
Erjavčeva ul. 2,
5000 Nova Gorica
t | +386 (0)5/330-28-57
f | +386 (0)5/330-28-48
e | info@contall.si
w | www.contall.si
print

Računovodstvo

Nahajate se tukaj

Računovodske storitve opravljamo kakovostno, strokovno in vestno za različne statusne oblike in velikosti naročnikov. Pri tem želimo predvsem poudariti, da naše poslovanje temelji na varnosti in zaupnosti, ažurnosti ter celostnem svetovanju.V Računovodski hiši Contall združujemo različna znanja,  ki so potrebna za izpolnjevanje splošnih in specifičnih zahtev različnih naročnikov, tako malih in velikih družb. Svojo ponudbo prilagodimo potrebam in zahtevam vaše družbe. Naša storitev raste z rastjo poslovnih idej vsake družbe; od posameznih storitev do popolnega servisa, ki vam ga nudimo pod eno streho.

OSNOVNA PONUDBA

Osnovna ponudba zajema knjigovodske storitve, vezane na pripravo vseh pripadajočih poročil, za katere mora poskrbeti računovodja.
Poleg knjigovodstva je vsak podjetnik deležen ugodnosti in hitre obravnave v posebnih primerih, ko potrebuje dodatno pomoč (davčno, pravno ali katero drugo svetovanje), ki jo lahko ponudimo v okviru naše računovodske hiše oziroma poiščemo zunanje svetovalce.

Nekatere knjigovodske storitve lahko opravljajo naši naročniki sami in imajo s tem takojšen in neposreden vpogled v finančno stanje. Izvajalni del knjigovodenja tako preide na naročnika, v okviru naše hiše ostane celovita podpora ter nadzor nad opravljenim. S tem omogočamo naročnikom  več samostojnosti in lastnega angažiranja pri vodenju in spremljanju poslovanja celotnega podjetja.

POSREDUJEMO PRAVE INFORMACIJE na prava mesta

Pri poslovanju operiramo z veliko količino podatkov, ki pa niso za vse enako pomembne. Vloga strokovnega servisa je, da ključne informacije posreduje v prave roke. Tako v sodelovanju z naročnikom oblikujemo informacije za različne uporabnike. Vsem najbolj poznan uporabnik so država in vsi njeni organi, celovite računovodske informacije pa presegajo tovrstno (zakonsko predpisano) poročanje - zelo koristne so za strateško odločanje družbe, torej služijo tudi notranjim uporabnikom. Na računovodski proces gledamo kot na koristen del poslovnega procesa, zato razvijamo potrebna orodja ter usposabljamo zaposlene, da obvladajo pripravo tovrstnih poročil in informacij glede na vaše potrebe.

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

Ne spreglejte

P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Vse pravice pridržane © Contall d.o.o.
Grafični koncept in tehnična izvedba: Carpediem d.o.o.    Vsebine: Contall d.o.o.